Tarieven Acupunctuur

 

     
  Eerste consult: intake gesprek, inclusief behandeling, intake gesprek, lichamelijk onderzoek, pols- en tongdiagnose en behandeling. (120 minuten) € 90,00
  Vervolg consulten 60minuten,                                               vanaf  € 60,00
     
  Behandeling bij kinderen van 0-8 jaar:  
  Eerste consult, 60 minuten € 70,00
  Vervolg behandeling, 45 minuten € 45,00
     
  Kinderen van 8-12 jaar:  
  Eerste consult, 80 minuten € 80,00
  Vervolg behandeling, vanaf 50 minuten € 55,00
  Kinderen vanaf 12 jaar, conform normale tarieven  
     
  Normale tarieven:  
  Quantum Magnetic Resonance body Analyzer (Q.M.R.A.) € 60,00
  Eerste consult 90 minuten € 90.00
  Eerste consult 90 minuten plus Q.M.R.A. € 130,00
  Vervolg consulten Acupunctuur 60 minuten € 60,00
  Bioresonantie 60 minuten € 70,00

 

Indien nodig of gewenst kan er acupunctuur in combinatie met Bioresonantie gegeven worden. Bij voorbeeld bij allergieën. Echter Bioresonantie wordt niet vergoedt, u krijgt daar een aparte factuur voor. De extra kosten voor Bioresonantie testen zijn vanaf € 20,00.
Bioresonantie zie ik als een extra Aanvulling op de acupunctuurbehandeling,

Wanneer de klacht(en) van dien aard is (zijn) dat er medisch onderzoek is gewenst wordt u eerst doorgestuurd naar uw arts, er wordt dan door mij niet behandeld. Het is mij meerdere malen gebeurd dat ik tijdens het pols onderzoek een onregelmatigheid voel, dan wil ik dat eerst uw arts daar naar kijkt alvorens ik ga behandelen. Soms is het loos alarm maar een aantal keren moest er toch medicatie uitgeschreven worden.

Mocht u besluiten voor een eerste consult bij Jing-Luo, kunt u het aanmeldingsformulier invullen en het 2 dagen voor de gemaakte afspraak naar mij te mailen.
Voor de behandeling is het raadzaam om geen sierraden te dragen en makkelijke kleding, 2 uur voor de behandeling een lichte maaltijd te nemen.

Ik hoop dat ik u binnenkort mag begroeten in mijn praktijk.

Bij vroegtijdige annulering, ruim 24uur voor uw afspraak, wordt het consult niet in rekening gebracht. Indien u niet vroegtijdig annuleerd of ongemeld geen gebruik maakt van uw afspraak worden de volledige consultkosten aan u berekend. Dit geldt ook voor een eerste consult.

Yin

Yang

Qi

Blood

Jing

Yinyeh