Contact

 

Acupunctuur praktijk Jing-Luo
Langeweide 154
1507 NH Zaandam ( Westerwatering )

Tel : 06 175 402 52
Tel : 0752022845
Mail : psonja104@gmail.com
Website : jing-luo.nl
KvK : 34367181
BTW nr. : 113425934B.02
Bank ING : 668347171

Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

  Uw Naam (vereist)

  Uw Email (vereist)

  Onderwerp


  Uw Bericht


  Vul onderstaande code in

  captcha


  Disclaimer

  Jing-Luo, eigenaar van deze website is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van gebruik van informatie van deze website.  Bij het samenstellen van de website wordt zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan, maar drukfouten, onvolkomenheden of mogelijk onjuiste informatie zijn niet volledig uit te sluiten. Het doel van deze website is het geven van informatie. Medische adviezen worden niet via website gegeven, hiervoor dient u rechtsreeks uw behandelde arts te raadplegen.
  Privacy
  Jing-Luo haar beroepsvereniging “Zhong” beveelt haar leden volledige openheid van zaken aan naar de patiënt, volgens de huidige opvatting in de gezondheidszorg. Naar derden hanteren leden van “ Zhong”  de medische geheimhoudingsregeling in overeenstemming met de wetgeving.
  Aansprakelijkheid
  De inhoud van deze website is van algemene aard. U bepaalt zelf de waarde ervan voor uw eigen situatie. U blijft zelf verantwoordelijk voor de acties die u onderneemt of laat aangaande uw gezondheid. We raden overigens vrijblijvend aan om een huisarts te raadplegen als u informatie en advies wilt hebben aangaande uw specifieke situatie. “ Zhong” aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortkomen uit het gebruik van informatie, links of richtlijnen op deze website.

   

  Yin

  Yang

  Qi

  Blood

  Jing

  Yinyeh