QUANTUM RESONANCE MAGNETIC ANALYZER

Nieuw bij Acupunctuurpraktijk Jing-Luo

QUANTUM RESONANCE MAGNETIC ANALYZER (Q.R.M.A.)

———-

Wat doet de Q.R.M.A. ?
De Q.R.M.A. analyseert 40 belangrijke parameters zoals; hart en bloedvaten, darmen, lever, galblaas, alvleesklier, nieren enz. In slechts 6 minuten kunnen we het functioneren van het lichaam vanuit verschillende perspectieven van de energetische gezondheid in beeld brengen.

De test omvat 250 parameters in 40 groepen. Voor elke parameter wordt een uitleg gegeven en vaak enkele algemene suggesties om het probleem op te lossen. Onder andere, de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, hemotoxine, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergie├źn, enz. De Quantum Resonance Magnetic Analyzer meet het magnetische veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en radionika. Een geavanceerde softwaretoepassing analyseert het resultaat. Voor elke parameter worden de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan, grafisch en in cijfers. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekortkomingen van de absorptiecapaciteit van het lichaam.

—–

Hoe indrukwekkend de testresultaten van frequentietherapie ook zijn het is niet bedoeld als vervanging van een zorgvuldige medische verzorging. En gelden alleen als referentie en niet als diagnostische conclusie. De methode is gebaseerd op analyse- en therapieprocedures, die over het algemeen geen relatie hebben met de erkende methodes van de reguliere geneeskunde. Alle verklaringen over gevolgen, eigenschappen en effecten zijn gebaseerd op empirische gevonden resultaten.

———-

Niet geschikt voor:
Mensen met een handicap of onder langdurige medicatie, – met pacemakers of een ander elektronisch apparaat in het lichaam, – die zwanger zijn of tijdens de maandelijkse periode.

———–

 

Yin

Yang

Qi

Blood

Jing

Yinyeh
´╗┐